A slăbit 44 de kg, ca să își poată îmbrățișa copilul: fără dietă, fără antrenor, doar cu voință

13 Mar 2016 | scris de Istvan Deak
A slăbit 44 de kg, ca să își poată îmbrățișa copilul: fără dietă, fără antrenor, doar cu voință

Nu părea că o deranjează sau că are de gând să schimbe ceva la viața ei. Până în ziua în care fiul ei de patru ani s-a plâns pentru prima dată de greutatea ei.

“Nu o să uit niciodată momentul în care, în 2008, el a vrut să mă îmbrățișeze și mi-a zis că nu poate să își prindă mâinile în spatele meu. A fost momentul în care am realizat că trebuie să fac ceva pentru sănătatea mea”, a declarat Lindsey, pentru Prevention.

Cinci ani a încercat să slăbească cu diete brutale, însă fără efectul scontat. În 2013 s-a decis să își schimbe obiceiurile de alimentație. “Am început să mă axez pe porții de mâncare tot mai mici. Am optat pentru produse naturale și pe multe fructe și legume. Înainte mâncam doar fast-food. Din când în când, mâncam și ceva dulce”, povesteşte ea.

A ales să facă mult sport. Ca să nu își pună sănătatea în pericol, a optat pentru plimbări, la început scurte, apoi tot mai lungi. “La început nu rezistam mai mult de câteva minute. Am ales să folosesc un jurnal, unde treceam zilnic progresul dobândit. M-a ajutat foarte mult. Începeam să văd în fiecare zi diferențele în bine. Fiul meu era foarte mândru de mine și mă motiva în totalitate”, adaugă Lindsey.

După doi ani, ea a postat pe rețeaua de socializare Facebook o fotografie cu ea din 2013 lângă una actuală. Diferența de 44 de kilograme este cât se poate de vizibilă.

“Să scap de acest surplus de greutate a fost o luptă dură. Cel mai mult contează puterea mentală și motivația. Sfatul meu este să vă iubiți corpul. Este important să fiți conștienți cât de frumoși sunteți”, a notat femeia din Ontario.

Alte stiri din Life style

Ultima oră