După ani de hărţuire şi intimidare, unul dintre fiii lui Michael Jackson îşi schimbă numele

26 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
După ani de hărţuire şi intimidare, unul dintre fiii lui Michael Jackson îşi schimbă numele

La opt ani de la moartea lui Michael Jackson, copiii săi continuă să fie semi-prezenți în presa mondenă, în ciuda faptului că sunt prinşi între faima actuală și anonimatul relativ, relatează telegraph.co.uk.

Conform revistei People Magazine, Prince Michael Jackson II, cunoscut de la naşterea sa ca Blanket, şi-a schimbat recent numele după mai mulţi ani de hărţuire şi intimidare. Acum este cunoscut ca Bigi.

Bigi, care avea doar 7 ani când a murit tatăl său, era "foarte pierdut și extrem de supărat" după moartea lui Jackson, dar, în ultimii ani, pe parcursul studiilor la un liceu privat din Los Angeles, a crescut, şi-a pierdut timiditatea şi a devenit mai încrezător.
 
"Copiii trăiesc ca şi cum Michael îi supraveghează în mod constant", spune un prieten de familie  "[Dar Blanket] a avut cele mai multe probleme de adaptare dupa moartea lui Michael.", a mai spus acesta

Bigi a fost ținut departe de ochii publicului cât a fost mic, fiind acoperit adesea cu o mască sau o pătură. El este cel pe care în 2002, la un hotel din Berlin, Michael Jackson l-a scos cu faţa acoperită şi l-a ţinut atârnând la balcon pentru a-l prezenta fanilor.

Chipul lui a fost văzut pentru prima dată la două săptămâni după moartea lui Jackson, când el și frații mai mari, Paris și Prince, au fost prezenţi pe scenă la un concert în memoria tatălui lor.

People Magazine mai spune că Bigi, care s-a născut dintr-o mamă surogat anonimă, locuiește în prezent cu bunica sa, Katherine Jackson, și cu co-tutorele TJ, nepotul lui Michael Jackson, în ciuda disputelor legale care continuă să afecteze familia.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră