Deşi nu e sezonul, e bine de ştiut: Cât costă o nuntă pe plajă

22 Ian 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Deşi nu e sezonul, e bine de ştiut: Cât costă o nuntă pe plajă

Conform zicalei "să-ţi faci iarna car şi vara sanie", cei care visează la o nuntă exotică pe plajă trebuie să ştie mai întâi dacă îi ţin şi buzunarele. Statisticile arată că până acum majoritatea doritorilor sunt bucureşteni, relatează business-review.eu.

Cuplurile româneşti investesc între 3.000-20.000 de euro pentru o nuntă pe plajele internaționale, spune fondatorul unei agenţii specializate exclusiv în organizarea de nunți pe plajele românești şi din lume.

Anul acesta se organizează nunţi pe plajele din Grecia, Bulgaria și România, iar pe segmentul exotic, în Dubai, Mexic și Thailanda. În anul 2017, majoritatea cererilor (aproximativ 70%) au venit din București, iar restul din alte orașe din România, precum și din diaspora. Destinațiile alese au fost România, Grecia și Dubai.

Cei care îşi fac nunta pe plajă sunt persoane cu un nivel ridicat de educație în afaceri, persoane cu vârsta cuprinsă între 25-45 de ani și, în același timp, persoane care se căsătoresc a doua oară și doresc un eveniment mic și non-tradițional. O altă categorie este reprezentată de cupluri care sărbătoresc nunta de aur sau de argint, arată statisticile agenţiei.

Alte stiri din Life style

Ultima oră