Cum să te deprimi cu succes în funcţie de zodie

26 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
Cum să te deprimi cu succes în funcţie de zodie
(acesta este un pamflet şi nu trebuie să-l băgaţi în seamă!)
 
Ȋţi vine să te dai cu capu de pereţi? Sau, poate, te tentează prea mult cuţitul ăla cu lamă ascuţită din bucătărie? Vrei să te sinucizi cu metroul dar ai o problemă de estetică? 
 
Sau, poate, preferi antidepresivele. Oricum te-ai deprima, trebuie s-o faci cu ştaif!
 
Află aici cum s-o faci repede şi bine!
 
Nu e nimic mai depresiv ca un Berbec care se bucură de viaţă. Țopăie pe pajiştea vieţii şi se bucură de fiecare minut de viaţă de-ţi vine să te arunci de la balcon. 
 
Dacă eşti Berbec, bucură-te! La voi, termenul “depresie” e doar un cuvînt la litera “dî” din dicţionar. 
 
Spre deosebire de Berbeci, Taurii se deprimă mai uşor. Nu-ţi mai găseşti fusta aia roşie pe care ţi-ai luat-o săptămîna trecută? Deprimă-te! Hai, fă-o! Nu uita pastilele alea de slăbit! Ia-le pe toate odată, să ştii o treabă. 
 
Logica e pentru Gemeni treabă de depresie. Ai citit o frază întortocheată din Marquez şi n-ai înţeles nimic? Gata! Eşti deprimat! La tine, depresia poate să vină şi pentru că ai un lapsus. Pentru tine, un motiv puternic de depresie e să te pună cineva să taci. Ca să te deprimi cu succes, îţi propun să nu mai vorbeşti o săptămînă. Aş vrea să fiu o muscă să te văd cum te chinuieşti!
 
Racul se deprimă şi dacă-i arăţi degetul mijlociu de la mîna dreaptă. Odată l-ai văzut cum cade! Deci e foarte uşor să te deprimi dacă eşti rac. Propunerea noastră e ca, odată căzut în butoiul cu melancolie, să tragic şi capacul deasupra, să stai pe întuneric şi să te gîndeşti la cît de crudă e viaţa asta. 
 
Nimic nu e mai uşor de deprimat decît o Fecioară pedantă căreia-i spui să se grăbească odată cu machiatul, că-nchide la non-stop. Deci tu te faci frumoasă de o juma de zi şi vine unu şi-ţi dă cu leuca-n cap, că la şapte seara aveţi bilet la teatru! Băi, deci, ce viaţă nedrept! Deprimă-te cu stil şi eleganţă strîngîndu-i bine degetele în uşă. 
 
O Balanţă e întotdeauna echilibrată. Balanţa nu se deprimă niciodată. Reallyyyy? Pentru ea, e suficient să nu găsească perechea unei şosete că gata, s-a şi deprimat!
 
Ca să se deprime uşor şi eficient, îi propunem acestei obsedate de ordine şi disciplină să cheme în vizită la ea acasă o familie cu mai mulţi copii mici şi neastîmpăraţi. Nimic nu e mai deprimant pentru o Balanţă decît o casă în care se joacă patru – cinci copii cu energie inepuizabilă!
 
La Scorpioni, depresia e un modus vivendi. Scorpionii nu au nevoie de sfaturi ca să se deprime. Dau EI sfaturi oricui are nevoie! Un Scorpion adevărat nu poate fi decît un Scorpion deprimat! Nu există privelişte mai delirant excitantă decît un Scorpion deprimat. El le are, frate!
 
Un Săgetător deprimat e o contradicţie în termeni! Probabil că Scorpionul ăla deprimat îşi găseşte în Săgetător psihoterapeutul de care nevoie. Cu toate astea, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Du-te în psihoterapie la Săgetător şi nu arăta nici un semn de îmbunătăţire. Asta da depresie! 
 
Capricornii, materialişti şi pragmatici se deprimă dacă le iei poşetele Gucci din dressing. O vezi pe una care merge clătinîndu-se pe stradă? E un Capricorn rămas fără o gentuţă. E debusolată, săraca. 
 
Un Vărsător se deprimă dacă nu se califică Simona Halep în semifinalele de la Australian Open. Dar în schimb se desdeprimă dacă iese Sharapova pozitivă la testul antidoping. Just like that!
 
Peştii sînt atît de uşor de deprimat, încît e deprimant să-i vezi cît de uşor se deprimă. Cu sensibilitatea lor de toporaş, Peştii se deprimă dacă le spui să se dea mai încolo că te-au călcat pe sutien. Ca să-i deprimi şi mai uşor, spune-le că nu-ţi place cum au aranjat masa de Crăciun şi gata! Ai telecomanda numai pentru tine, pentru următorii cinci ani.  
 
 

Alte stiri din Life style

Ultima oră