Cine este Tiffany Trump?

21 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
Cine este Tiffany Trump?

Când se vorbește despre anturajul feminin al lui Donald Trump sunt menționate actuala soție, Melania, fiica lui, Ivanka, sau prima soție, Ivana. Totuși, noul președinte al SUA mai are o fiică, Tiffany, dintr-un mariaj cu actrița Marla Marples.  

La întrebarea cine este Tiffany Trump răspunde Elisabeth Sall, într-un articol din Public.

Tânăra blondă, Tiffany Trump, e născută la 13 octombrie 1993, la New York. Ea este rodul legăturii lui Donald Trump cu Marla Marples, o actriță americană, căsătorită cu miliardarul între 1993 și 1999. Când cei doi s-au despărțit, Marla Marples a plecat cu fiica sa la Los Angeles. Tatăl ei a văzut-o foarte rar, dar a compensat absența cu multe cadouri. Abia din 2014, când  Trump a început să se intereseze mai mult de politică, Tiffany intră în clanul acestuia pentru a întregi imagina familiei model. 

Studentă la Universitatea din Pennsylvania, Tiffany este pasionată de modă. Ea deja a defilat pe podium pentru un creator la Fashion-Week din New York și a făcut un stagiu la Vorgue US, unde a întâlnit-o pe Anna Wintour.

Aparent discretă și liniștită, Tiffany este foarte activă pe rețelele de socializare și apare frecent în fotografii pe contul Instagram - Rich kids of Instagram. Tiffany Trump are o relație cu Ross Mechanic, fiul unui avocat bogat, care este... 

Alte stiri din Life style

Ultima oră