Chelneriță româncă, dată afară după o noapte alături de Orlando Bloom

22 Mai 2017
Chelneriță româncă, dată afară după o noapte alături de Orlando Bloom Galerie foto (2)

Prin bunăvoința tabloidului The Sun, care ne iubește tare pe noi, românii, aflăm că de două luni, o româncă de 21 de ani a ajuns la Londra în căutare de faimă și oportunități de promovare în cariera de actriță...  Mai întâi a găsit cariera care s-o ajute să se întrețină ca actriță, cea de chelneriță într-un hotel de lux londonez - Chiltern Firehouse. Faima a dobândit-o de abia recent, după ce a fost concediată pentru că a "fraternizat cu clienții hotelului", clientul impersonat fiind de una din vedetele francizei "Pirații din Caraibe" - Orlando Bloom.

Viviana Ross a fost concediată de coducerea hotelului de cinci stele  în care lucra, după ce chiar managerul acestuia a găsit-o, cum altfel decât goală, în patul lui Bloom.

Relația dintre Viviana și Bloom s-a născut chiar în timpul programului de lucru, în care ea îi turna băuturi în diverse pahare, iar el le golea, acțiunea întâmplându-se în restaurantul exclusivist Chiltern Firehouse, unul din localurile londoneze în care vedetele se calcă pe bătături.

Una dintre prietenele, Vivianei Ross, a mărturisit că Viviana nu regretă deloc faptul că a fost concediată, noapte de sex incredibil cu Orlando Bloom, compensând din plin acest disconfort.

"S-a născut o adevărată electricitate între ea și Orlando, din clipa în care s-au văzut pentru prima dată. Mi-a spus că timpul pe care l-au petrecut împreună a fost nemaipomenit și că este un bun amant".

Spre invidia tuturor admiratoarelo lui Bloom, vineri, după ce și-a terminat tura, Viviana s-a schimbat, a părăsit barul și, țuști, la întâlnire cu vedeta.

După ce-au schimbat vorbe, despre operele lui de caritate și despre cum i se pare Londra, Orlando a folosit clișeul în care o persoană este invitată să continue discuția în camera de hotel, la un pahar. Viviana nu avea cum să refuze, bineînțeles că a spus DA!

"Mi-a spus că ce s-a petrecut între ei a fost ca un foc de artificii. Au băut gin tonic și au început să se sărute. El a fost cel îndrăzneț și a făcut prima mișcare. Stătea de cinci zile în hotel, iar tensiunea sexuală dintre ei se acumulase în tot acest timp", a continuat povestea prietena Vivianei.

Dimineața, Bloom a părăsit-o pe Viviana în camera de hotel, având stabilite mai multe interviuri.

Viviana l-a așteptat în pat, la fel de goală cum petrecuse noaptea. Spre ghinionul sau norocul ei, depinde din ce direcție privești întâmplarea, în apartamentul ocupat de Bloom a intrat chiar managerul hotelului.

"Lucrezi aici?", a întrebat-o curios din fire managerul. După ce a admis că este angajata hotelului, doar două minute au trecut după ce mâna directorului închisese ușa până când a primit pe SMS informația că fusese concediată.

"A fost informată de încheierea contractului de muncă. E o rușine, pentru că era un angajat devotat și bine privită de clienți. Când s-a întâmplat era în timpul său liber. Nu i-a cerut numărul de telefon lui Orlando, așa că el nu are habar ce s-a întâmplat. Cred că s-ar enerva dacă a aflat că Viviana a fost concediată. A fost o relație de o noapte la care niciunul dintre ei nu s-a așteptat. O noapte de sex incredibil, pe care Viviana o va păstra în amintire", comentează prietena Vivianei.


Conform tabloidului britanic The Sun, Viviana Ross se mutase la Londra, venind din România, de doar de două luni. Ea apare în distribuția unui film de acțiune - One Shot Left, produs chiar anul acesta.

Viviana Ross s-a născut la Dublin, părinții săi fiind imigranți din România.

The Chiltern Firehouse, care găzduiește vedete precum David Cameron, Kate Moss, David Beckham și Simon Cowell, nu a dorit să comenteze oficial incidentul.

Sursa: The Sun

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

 

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Alte stiri din Life style

Ultima oră