Cele mai excentrice cadouri de Paște oferite de vedetele din străinătate

23 Apr 2019 | scris de A.V.
Cele mai excentrice cadouri de Paște oferite de vedetele din străinătate

Se spune ca Pastele ar trebui sa fie sarbatoarea care ne aduce mai aproape de cei dragi, o zi de tihna si de reflectie. Evident, asta este pentru oamenii mari, mai ales ca cei mici abia asteapta Iepurasul sa le aduca cosuri cadou pentru copii de Paste indestulate si, neaparat, cu tot ce se regasea in scrisoare.

Ei bine, se pare ca vedetele de Hollywood nu doar ca nu au buget pentru cadouri, dar si-au asigurat prima pagina a ziarelor, ani de-a randul, gratie extravagantei pe care au facut-o, oferindu-le copiilor si apropiatilor cadouri de zeci de mii de dolari.

Iata cateva dintre cele mai extravagante cadouri de Paste oferite la Hollywood,potrivit giftidea.ro:

Suri Cruise, numai cadouri scumpe de la parinti

In Romania, un copil se bucura la orice primeste, insa cand esti vedeta si te-ai nascut in lumina reflectoarelor, cu siguranta ai si pretentii in ceea ce priveste darurile pe care le primesti.

Suri Cruise este una dintre cele mai rasfatate fetite de la Hollywood, aceasta fiin invatata cu un stil de viata luxos inca de la nastere.

De Paste, spre exemplu, aceasta a primit o haina Dolce&Gabana de 2.140 de dolari, plus alte piese vestimentare scumpe, de la designeri precum Marc Jacobs, Chloe, Burberry etc., numai bune de pastrat in garderoba sa de 3 milioane de dolari.

Valentina Paloma Pinault

Fiica celebrei Salma Hayek si a lui Francois-Henri Pinault primeste, lunar, cate 50.000 de dolari in cont, cu care poate sa faca absolut ce vrea. Acum 3 ani, spre exemplu, a primit de la parintii ei un avion privat, cu care sa se deplaseze la diverse evenimente artistice in Italia.

Justin Dior Combs

Fiul rapper-ului P. Diddy chiar traieste o viata de huzur. Si-a serbat ziua in apropierea Pastelui, iar tatal sau a considerat ca este un dublu motiv pentru un cadou scump si a ales sa ii ofere, la doar 18 ani, cheile unui Maybach de 360.000 de dolari, pe care ai vazut-o sigur intr-un episod pe MTV al "My Super Sweet Sixteen".

Shiloh Pitt-Jolie

Cand ai parinti celebri si frumosi, cu siguranta nu vei fi refuzata, orice cadou ai vrea.

Astfel ca fostul cuplu de la Hollywood Pitt-Jolie a scos din buzunare circa 1 milion de dolari, pentru a-i oferi lui Shiloh de Paste un teren pentru practicarea skateboardului, amenajat pe proprietatea din Los Angeles a celor doi actori.

Kanye West

Acum 3 ani, Kanye i-a oferit lui Kim un cadou pe masurile corpului ei – o pantera de la Cartier, in valoare de nu mai putin de 73.000 de dolari. Evident, putea si mai mult, dat fiind ca aceasta este o bijuterie rara, creata din aur alb si incrustata cu onyx, diamante si smaralde.

Katy Perry

Pe vremea cand forma un cuplu cu Katy Perry, Russell Brand a primit, de Paste, un cadou de peste  200.000 de dolari, constand intr-un bilet de avion in spatiu, al companiei Virgin Galactic, singurul care le ofera civililor experienta imponderabilitatii.

Angelina Jolie

Pe vremea cand formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie i-a oferit lui Brad Pitt doua cadouri: o cascada si terenul pe care aceasta se afla, in valoare de 1.6 milioane de dolari. Ideea Angelinei a venit dupa ce au vizitat impreună, in 2006, una dintre celebrele case realizate de arhitectul Frank Lloyd Wright. Astfel, de Paste, aceasta i-a daruit cascada situata in California, precum si terenul aferent, pentru ca actorul sa-si poata construi o cabana pe gustul sau.

David Beckham

Cand te numesti Beckham nimic nu este prea scump pentru a-ti arata dragostea fata de Victoria. Acesta i-a daruit, in 2011, de Paste, o podgorie, insa nu asta a fost unic, ci faptul ca pe eticheta vinului ere scris „Victoria Beckham”, deci are la discretie cata licoare a lui Bachus vrea.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră