Chef Cătălin Scărlătescu organizează Festivalul Scoicilor

25 Mai 2015
Chef Cătălin Scărlătescu organizează Festivalul Scoicilor
După ce anul trecut s-a bucurat de multe aprecieri, chef Cătălin Scărlătescu a decis să ducă mai departe tradiția gătitului de scoici și să organizeze și în această vară Festivalul Scoicilor.

”Toată lumea m-a felicitat anul trecut pentru idée, iar prietenii mei abia așteaptă să le gătesc scoici sau midii”, spune Cătălin. ”Așa că am de gând să fac din acest festival o tradiție. Vara aceasta trec din nou la ceaun și ne întâlnim tot la Laguna Verde, aproape de București, în aer liber, cu scoici proaspete pe care le pregătesc simplu, după rețeta mea secretă”, mai spune acesta.

Mare iubitor al peștelui și al fructelor de mare, chef Scărlătescu recunoaște că prietenii și cunoscuții îi cer mereu să le gătească scoici. ”Obișnuiesc ca duminica să gătesc pentru toți prietenii mei și, în ultima vreme, toți mi-au cerut mereu să le fac scoici. Așa că de câte ori am scoici proaspete, se știe: duminica se mănâncă la mine. Ne strângem zeci de prieteni și condimentăm masa cu voie bună și povești. De la tradiția asta mi-a venit ideea să fac un festival în toată regula, astfel încât oricine să se poată bucura de o masă pe cinste”, încheie Cătălin.  

Alte stiri din Life style

Ultima oră