Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

02 Oct 2021 | scris de A.V.
Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Pentru că în data de 19 noiembrie sărbătorim Ziua Internațională a Bărbatului, Zile și Nopți, Rock FM și NIVEA MEN lansează campania Top Bărbați de Succes!

Cum arată un bărbat de succes în 2021? Conduce un bolid, conduce un start-up de milioane sau face toate acestea în timp ce își conduce zilnic copiii la școală? Lista e deschisă pe pagina www.barbatidesucces.ro

Votează “cei mai bărbați” bărbați din România și poți câștiga unul din cele peste 50 de premii de top: un ceas Garmin, o bicicletă Pegas sau 50 kituri de produse NIVEA MEN. Fiecare din cele 50 de premii oferite de NIVEA MEN conține Gel de duș, Deodorant, Gel pentru ras, After-shave, Cremă pentru uz general, Cană metalică NIVEA MEN.

Perioada de votare este 1 – 20 octombrie 2021 iar rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul www.barbatidesucces.ro și în revista Zile și Nopți, ediția de noiembrie.

Întrebările sondajului sunt deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din România din orice domeniu de activitate. Validarea rezultatelor este realizată de firma de studii de piață Brandberry.

Bărbați de Succes este o campanie Zile și Nopți și Rock FM, de Ziua Internațională a Bărbatului, îngrijită de NIVEA MEN.

Votează acum pe www.barbatidesucces.ro

Citește AICI cel mai nou număr al revistei Zile și Nopți.

https://issuu.com/zilesinopti/docs/zile_si_nopti_bucuresti_octombrie_2021

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră