Actriţa din Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, a fost diagnosticată cu cancer

29 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Actriţa din Seinfeld,  Julia Louis-Dreyfus, a fost diagnosticată cu cancer

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, câştigătoare a şase premii Emy, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân, relatează goodtoknow.co.uk.

Starul de 56 de ani a împărtăşit vestea tristă miilor săi de fani pe Instagram.  "Chiar când credeai că ...", începe ea postul, şi apoi spune ce însemnă vestea pentru ea, şi se semnează la sfârşit.

'Una din 8 femei are cancer de sân. Astăzi, sunt una dintre ele ", spune actriţa. "Vestea bună este că am cel mai tare grup de familii și prieteni care mă susțin și îngrijesc, și o asigurare fantastică prin sindicatul meu. Vestea proastă este că nu toată femeile sunt atât de norocoase, așa că haideți să luptăm împotriva tuturor formelor de cancer și să facem ca îngrijirea medicală universală să devină realitate", afirmă actriţa.

Fanii s-au grăbit să trimită mesaje de compasiune Juliei și să-i ridice moralul, unul dintre ei spunând: "Veți învinge această boală. Sunteţi în rugăciunile mele".

Mamă a doi copii, Julia este căsătorită cu Brad Hall, cu care şi-a unit destinul acum  30 de ani. Actriţa a postat o imagine pe Instagram în iunie pentru a marca aniversarea lor.

Julia Loius-Dreyfus, apreciată mai ales pentru rolul din serialul Seinfeld  între 1990 şi1998,  a primit diagnosticul de cancer la o zi după ce a câştigat al şaselea Emmy pentru rolul din comedia HBO, Veep.

Alte stiri din Life style

Ultima oră