Activitatea fizică ne face să fim mai buni cu cei apropiați

17 Feb 2017
Activitatea fizică ne face să fim mai buni cu cei apropiați

Persoanele care fac zilnic în medie peste 10.900 de pași își revarsă mult mai rar asupra membrilor familiei furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate de la locul de muncă, comparativ cu persoanele care parcurg zilnic mai puțin de 7.000 de pași, anunță oamenii de știință de la Universitatea din Florida Centrală.

Cercetătorii americani au explicat că angajații, cu care șefii se poartă execrabil la locul de muncă şi sunt stresaţi, își descarcă foarte des furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative asupra membrilor familiei.

În cadrul unui studiu efectuat de cercetătorii americani, s-a stabilit că aceste persoane obosesc foarte mult la serviciu și nu-și mai pot controla comportamentul şi nici gestiona stările de furie atunci când ajung acasă, scrie Rador, care citează rosbalt.ru.

Monitorizând 118 voluntari, care muncesc practic întreaga zi, experții au ajuns la concluzia că voluntarii care consumau în total peste 587 de calorii, mult mai rar le comunicau membrilor familiei despre supărările, furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate la birou.

Pentru a consuma în jur de 587 de calorii ar trebui zilnic să înoți aproximativ o oră sau să mergi în pas alert timp de 90 de minute.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Life style

Ultima oră