Provocarea lui Mark Zuckerberg pentru 2016

04 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
Provocarea lui Mark Zuckerberg pentru 2016

"În fiecare an, îmi propun să învăț lucruri noi și să mă dezvolt într-un domeniu care să nu țină de Facebook. În ultimii an m-am provocat să citesc două cărți pe lună, să învăț dialectul mandarin și să cunosc o persoană nouă în fiecare zi.

Sarcina pe care mi-o dau pentru 2016 este să construiesc o formă simplă de inteligență artificială cu care să-mi controlez casa și care să mă ajute în munca mea. Puteți să vă gândiți la ceva gen Jarvis din Iron Man

Voi începe prin explorarea tehnologiei actuale. Apoi voi încerca să o adaptez astfel încât să pot controla vocal fiecare dispozitiv din casă - muzica, luminile, temperatura, etc. Voi face astfel încât să memoreze fețele prietenilor și să le permită accesul în casă când sună la ușă. O voi programa astfel încât să-mi semnaleze dacă ceva este în neregulă în camera lui Max (fiica lui Zuckerberg - N.R.) atunci când nu sunt acolo. În privința muncii, experimentul meu mă va ajuta să percep datele în realitatea virtuală și să ofer servici mai bune clienților și să conduc organizația pe care o conduc mult mai eficient”, a scris Mark Zuckerberg.

Alte stiri din It

Ultima oră