MindChain – When Blockchain Meets AI: 21-22 februarie, Cluj-Napoca

18 Feb 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
MindChain – When Blockchain Meets AI: 21-22 februarie, Cluj-Napoca

Modex sustine cel mai mare eveniment dedicat Blockchain organizat pana in prezent in Romania - MindChain – When Blockchain Meets AI.

Timp de doua zile, intre 21-22 februarie, in Cluj-Napoca (la Casa de Cultura a Studentilor), evenimentul va explora interactiunea dintre Blockchain si Inteligenta Artificiala (AI) precum si modul in care aceasta din urma amplifica impactul uneia din cele mai revolutionare tehnologii ale prezentului.

Evenimentul va fi deschis de Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Acesta va vorbi despre beneficiile utilizarii tehnologiilor emergente precum blockchain si inteligenta artificiala in business, administratia locala si la nivel guvernamental.

In cadrul evenimentului vor vorbi specialisti in Blockchain si AI din toata lumea, precum Max Borders (Director Executiv, Social Evolution, co-fondator, Voice & Exit); Ed Dowding (CEO, Represent.me); Anu Bhardwaj (fondator, Women Investing in Women Digital); Cornel Amariei (Head of Innovation la Continental, inventator, autor); Muhammad Salman Anjum (CEO, Blockpreneurs & Feelogical Solutions); Yael Tamar (fondator, Top of Blockchain); Chris Dawe (CEO, Effect.ai).

Cu o agenda de 30 de paneluri si prezentari, zona expozitionala, workshopuri si competitia de pitch “Dragons’ Den”, invitati internationali si playeri cheie din domeniu, evenimentul va aduce in discutie cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI la nivelul unui mix complex de industrii, precum comertul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor si transport, precum si in sectoare emergente precum arta, divertisment si mass-media.

Prin arhitectura sa, MindChain este conceput pentru a atrage un mix unic de public, de la investitori la profesionisti din domeniul blockchain la startup-uri, studenti, precum si oameni interesati sa descopere modul in care aceste noi tehnologii le vor schimba viata de zi cu zi.

Alte stiri din It

Ultima oră