Cum arată noile telefoane iPhone lansate marți

11 Sep 2019 | scris de Mediafax
Cum arată noile telefoane iPhone lansate marți

Compania americană Apple a lansat marţi seară, în cadrul evenimentului anual de prezentare, noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max, cu preţuri începând de la 699 de dolari, relatează site-ul techcrunch.com.

Modelul iPhone 11 a fost primul anunţat, fiind modelul de bază anunţat pentru noua generaţie a telefoanelor Apple. Acesta va fi disponibil în mai multe culori (negru, verde, galben, mov, roşu şi alb), iar preţul de pornire este de 699 de dolari.

iPhone 11 va păstra ideea de design concepută pentru iPhone XR şi este realizat din sticlă şi aluminiu. De asemenea, se va păstra ecranul Liquid Retina LCD de 6,1", îmbunătăţirile fiind făcute pe partea de cameră foto şi video.

Noul model de iPhone va avea un sistem cu două camere: o cameră principală, de 12MP f/1.8 şi o cameră ultra-wide f/2.4.

Camera frontală va avea de asemenea 12MP, o îmbunătăţire considerabilă faţă de modelul anterior, a cărui cameră frontală avea 7MP. Camera frontală poate acum să filmeze în rezoluţie 4K şi în slow-motion.

Modelul iPhone 11 Pro a fost creat pentru a înlocui modelul XS, dar cu un aspect îmbunătăţit, cu spate din sticlă mată şi oţel inoxidabil pe partea laterală. iPhone 11 Pro va fi disponibil în patru culori (verde, auriu, argintiu, gri), la preţuri începând de la 999 de dolari.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră