INCREDIBIL! Ce scuză a găsit un bărbat pentru a nu merge la lucru!

18 Oct 2015
INCREDIBIL! Ce scuză a găsit un bărbat pentru a nu merge la lucru!
Cu ceva sânge rămas prin alcoolul ce-i circula prin vene, un constănțean în vârstă de 42 de ani și-a sunat colegii de muncă și le-a spus că nu se poate prezenta la muncă pentru că și-a SPÂNZURAT COPILUL în vârstă de trei ani.

Colegii au sunat imediat la poliție, și, din fericire, toată nebunia nu a existat decât în mintea îmbibată de alcool a individului, fiind numai o scuză tembelă a acestuia, băiețelul fiind găsit viu și nevătămat.

Cu o seară înainte, tatăl său, ocupat până peste cap cu sticlele de alcool, îl dăduse pe băiețel afară din casă, vecinii declarând polițiștilor că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Copilul a fost luat de autorități și dus într-un centru de plasament, acolo unde se află din vară și sora lui în vârstă de 10 ani, unde au ajuns tot din cauza tatălui.

Tembelul a fost încătușat și dus la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare. În 2010, el a amenințat de mai multe ori că se aruncă de pe podul din Cernavodă, odată chiar cu fiica sa în brațe. Vecinii spun că era violent și cu soția sa. Nu demult ar fi încercat chiar să o arunce de la etaj. De mai bine de o săptămâna, femeia a plecat de acasă și nimeni nu a reușit să-i dea de urmă.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră