Vânzări record ale cărții lui Barack Obama, în SUA și în Canada

22 Noi 2020 | scris de I.D.
Vânzări record ale cărții lui Barack Obama, în SUA și în Canada

Aproape 890.000 de exemplare ale volumului „A Promised Land” („O țară a făgăduinței”) al lui Barack Obama s-au vândut în SUA și în Canada, în primele 24 de ore, ceea ce face ca această carte să aibă șanse de a deveni cea mai bună carte de memorii prezidențiale din istoria modernă. Vânzările din prima zi, un record pentru Penguin Random House, includ pre-comenzi, cărți electronice și audio.

„Suntem încântați de vânzările din prima zi”, a spus David Drake, editor al Penguin Random House Crown, citată de RADOR.

„Ele reflectă entuziasmul pe care îl au cititorii pentru cartea foarte așteptată și extraordinar de bine scrisă a președintelui Obama”, a adăugat el.

Singura carte a unui fost şef al Casei Albe care s-a apropiat de ritmul inițial al volumului „A Promised Land” sunt memoriile soției lui Obama, Michelle Obama, a cărei carte „Becoming” („Devenirea”) s-a vândut în 725.000 de exemplare în America de Nord, în prima zi și a depășit 10 milioane la nivel mondial, de la lansarea sa în 2018. „Becoming” este încă atât de solicitată, încât Editura Crown, care publică volumele soților Obama și se pare că a plătit în jur de 60 de milioane de dolari pentru cărțile lor, nu a lansat încă o broșură.

Alte stiri din Externe

Ultima oră