Un român a atacat șase polițiști într-o secție de poliție: Vă tai pe toți!

05 Feb 2017 | scris de Istvan Deak
Un român a atacat șase polițiști într-o secție de poliție: Vă tai pe toți!

După știrea că un român a fost reținut pe aeroportul din Frankfurt pentru suspiciuni de terorism, iată că la doar câteva zile un alt român comite un atac armat în Germania.

Bărbatul de 30 de ani s-a prezentat la o secție de poliție de lângă gara Ostbahnhof din Munchen. A anunțat pașnic la intrare că a venit să depună o plângere, însă în momentul în care a ajuns în secție, a atacat agenții cu un obiect contondent. 

“M-am săturat de voi. Vă termin. Vă tai pe toți!” ar fi strigat românul, conform tz.de. Mai mulți agenți au fost loviti cu pumnii și picioarele “cu o intensitate și vehemență de nedescris”.

În final, românul a fost imobilizat de șapte agenți. Aceștia susțin că avea spume la gură și nu părea în deplinătatea facultăților mintale. Procurorii au sosit la fața locului și românul a fost reținut, ulterior fiind prezentat judecătorului, care nu a dispus arestarea sa preventivă, ci plasarea într-o clinică de psihiatrie.

Trei polițiști au ajuns la spital cu mai multe răni și contuzii, alți trei s-au prezentat la medicul de familie. După primele cercetări s-a dovedit că românul era în baza de date a poliției, fiind căutat pentru fuga dintr-un centru psihiatric, faptă ce a avut loc la finalul lui 2016.

Alte stiri din Externe

Ultima oră