Şoc după şoc! Trump şi-a concediat şi asistentul personal

13 Mar 2018
Şoc după şoc! Trump şi-a concediat şi asistentul personal

Încă unul pleacă din echipa Trump! Veştile-şoc par a nu se opri, marţi, la Washington. După ce preşedintele Donald Trump a anunţat demiterea secretarului de Stat Rex Tillerson şi înlocuirea lui cu şeful CIA, Mike Pompeo, pentru ca apoi să anunţe numirea unei femei la cârma CIA, a fost nevoie de numai o oră sau două până la aflararea unei alte veşti.

CITIŢI ŞI: Donald Trump l-a demis pe Rex Tillerson. Cine vine în locul lui? Surpriză majoră!

Asistentul personal al preşedintelui Trump, John McEntee, a fost concediat, şi escortat în afara perimetrului Casei Albe, din cauza unei "chestiuni nespecificate de securitate", potrivit Wall Street Journal.

Nu este clar deocamdată motivul pentru care McEntee - care a lucrat cu Trump încă din primele zile ale campaniei prezidenţiale - a fost concediat, dar există informaţii potrivit cărora acestuia nu i-a fost permis să îşi strângă obiectele personale din birou, înainte de a pleca. Gestul pare a indica o potenţială încălcare a securităţii, comentează surse citate de Wall Street Journal.

Pe de altă parte, există informaţii potrivit cărora McEntee îşi va asuma acum un nou rol în campania prezidenţială pentru 2020.

Concedierea lui McEntee vine la câteva minute după anunţul privind demiterea lui Rex Tillerson, care nu a fost notificat personal în privinţa concedierii.

Trump a declarat reporterilor că a dorit să ia el decizia de a-l demite pe Tillerson şi că în opinia sa acesta este "mult mai fericit acum", mai scrie sursa citată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră