Două românce au convins un pensionar german să le plătească 120.000 de euro pentru o casă din fotografii

10 Mar 2016 | scris de Istvan Deak
Două românce au convins un pensionar german să le plătească 120.000 de euro pentru o casă din fotografii

Debusolut, el s-a lăsat consolat de cele două după un mariaj eșuat. După ce i-au câștigat încrederea, cele două femei de 28 și 33 de ani au început să îi solicite bani pentru renovarea unei case din România.

Au încasat 120.000 de euro în cinci tranșe, doar arătându-i fotografii cu o casă dărăpănată. Când a observat că femeile nu îi mai răspund la telefon și nu mai dau nici un semn de viață, bărbatul s-a adresat poliției.

Cele două au fost reținute la finalul lunii februarie și prezentate unui judecător cu solicitarea de arestare preventivă pentru înșelăciune. Când a întocmit rechizitoriul, procurorul a fost șocat de naivitatea bărbatului.

Instanța le-a repus în libertate și le-a obligat pe cele două femei să îi restituie banii bărbatului în tranșe lunare de 300 de euro. Conform Focus, cele două trăiesc în acest moment din ajutor social în Germania.

“Dacă nu ați fi fost atât de naiv și nu le-ați fi facilitat înșelăciunea atât de ușor, aș fi solicitat o pedeapsă mai aspră pentru cele două”, a declarat procurorul de caz.

Alte stiri din Externe

Ultima oră