Româncă, sechestrată și violată timp de doi ani în Germania: Avea doar 33 de kg

07 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Româncă, sechestrată și violată timp de doi ani în Germania: Avea doar 33 de kg

Românca fost păcălită de câțiva conaționali că va lucra în Germania. Când a ajuns la destinaţie, s-a trezit închisă într-un beci, fără acte, telefon sau mâncare. Nu era singură. Mai erau și alte fete din România ținute captive acolo.

După câteva zile de bătăi și violuri, tânăra a fost obligată să se prostitueze în Clubul FKK Safari din Neu-Ulm, deținut de un potent om de afaceri german. Tragedia este cu atât mai mare, cu cât tânăra o pățise în urmă cu câțiva ani și în Spania, unde a fost păcălită de un verișor și a ajuns tot într-un bordel.

fkk safari

A reușit să scape după câteva săptămâni și a fost trimisă în România de autoritățile spaniole, însă aici a avut iar încredere în oamenii nepotriviți. A fost eliberată la data de 2 decembrie 2015. Mai avea doar 33 de kilograme, din cele 47 pe care le cântărea, la o înălţime de 1,50 metri.

Cinci inculpați români, patru bărbați și o femeie, au ajuns în fata instanței din Memmingen în acest caz. Ei sunt acuzați de sechestrare, trafic de persoane și exploatare sexuală. Cei cinci neagă acuzațiile, însă victima a sosit special din România la proces, pentru a depune mărturie împotriva lor, ceea ce se întâmplă destul de rar în astfel de cazuri.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, tânăra a refuzat inițial să se prostitueze, însă a fost bătută și amenințată că le va fi incendiată casa părinților.

”Agresorii au ținut-o permanent sub observație. Femeia era dusă și preluată de la bordel imediat după terminarea programului. În rest, era închisă cu forța într-o locuință din Laupheim. La fiecare două săptămâni primea o zi liberă, în care nu era dusă la bordel, dar nu putea părăsi casa. Nu i s-au furnizat nici un fel de informații despre băiatul ei de șapte ani”, scrie SudWest Presse.

Atunci când nu era activitate în Safari Club, inculpații o duceau în bordeluri din Boblingen sau o puneau la dispoziția unor clienți privați până dimineața. Toate încasările erau confiscate.

prosti

Dacă nu reușea să strângă cel puțin 300 de euro în 12 ore, era bătută și i se tăia rația de mâncare. ”Mă băteau cu pumnii și picioarele. Mă amenințau că îmi omoară familia. Odată m-au dat de zid, de mi s-a fisurat o coastă. Nu a contat pentru ei, m-au trimis imediat în bordel”, povestește tânăra. Un client a contribuit la eliberarea ei.

Inculpații și-au angajat opt avocați. Ei se declară nevinovați și așteaptă să fie achitați. Doi dintre bărbați sunt acuzați că ar fi violat-o pe tânără. Un verdict este preconizat abia pentru luna septembrie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră