ÎNFIORĂTOR. Presa austriacă publică detalii despre românca mutilată cu cuțitul de un algerian (FOTO)

28 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
ÎNFIORĂTOR. Presa austriacă publică detalii despre românca mutilată cu cuțitul de un algerian (FOTO)

În data de 12 august, ea l-a anunțat că vrea să se despartă de el. În noaptea ce a urmat, bărbatul a sunat-o și a amenințat că se sinucide, dacă nu vine de îndată să aibă o ultimă discuție.

Anna Maria S. a acceptat, fără să știe ce o așteaptă. S-a deplasat în locuința algerianului din sectorul 3 al Vienei. În loc de discuții, bărbatul a sechestrat-o timp de 5 ore și a supus-o la chinuri înfiorătoare.

A lovit-o cu pumnii și picioarele în față și în sâni, apoi i-a dat cu o sticlă de bere în cap. Când femeia era aproape leșinată, a scos cuțitul, i-a tăiat părul și a mutilat-o pe față și pe scalp.

rani

“Îmi șoptea mereu în engleză că mă va ucide, dacă o să țip. A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-a tăiat și pe mâini și picioare. Apoi a vrut să îmi taie gâtul, dar mi-am înfășurat geaca în jurul gâtului. L-am lovit cu piciorul și am reușit să fug pe ușă, fiindcă uitase cheia în ușă. Acolo am început să țip și au ieșit vecinii”, povestește tânăra traumatizată.

rana

Văzând că victima a scăpat, algerianul și-a înfipt cuțitul în stomac, într-o tentativă de sinucidere. Poliția și salvarea au intervenit rapid, iar cele două persoane au ajuns la spital. Româncă pierduse 2 litri de sânge, algerianul era în stare critică.

Bărbatul se află încă în stare gravă la spital, motiv pentru care poliția nu a reușit încă să îl interogheze. Dacă versiunea tinerei se confirmă, el urmează să fie anchetat pentru tentativă de omor și riscă ani grei de închisoare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră