Bărbat român, acuzat că ar fi încercat să violeze o elevă de 13 ani pe aeroportul din Munchen

08 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
Bărbat român, acuzat că ar fi încercat să violeze o elevă de 13 ani pe aeroportul din Munchen

Conform referatului întocmit de procurori, citat de wochenblatt.de, este vorba despre un muncitor sezonier român, fără domiciliu stabil în Germania. Împreună cu doi prieteni, el ar fi acostat eleva din Gauting în zona Gării Centrale din Munchen.

Au convins eleva să îi urmeze la aeroport, sub pretextul că acolo îi vor cumpăra mai multe sticle de bere. Unul dintre prietenii românului a fost reținut într-un magazin de la aeroport, fiind acuzat că ar fi încercat să fure.

Prietenul acestuia l-a însoțit la secția de poliție, astfel că românul a rămas singur la aeroport cu minora. După doar câteva minute, el ar fi încercat să o sărute, însă fata s-a opus și s-a refugiat în toaleta parcării P20.

Bărbatul a apucat-o la ieșire, a izbit-o de perete și a împins-o înapoi în toaletă. Acolo a încercat să o violeze. Fata de 13 ani a opus rezistență și l-a lovit în zona genitală.

Ea a reușit să fugă din toaletă, însă bărbatul a ajuns-o din urmă și a încercat să o lovească cu o sticlă de bere în cap. Ea a parat lovitura cu brațele.

Bărbatul a împins-o din nou în toaletă, a apucat-o de păr și a izbit-o cu capul de chiuvetă. Cu ultimele puteri, tânăra a țipat după ajutor. Doi angajați ai aeroportului au auzit țipetele ei si au eliberat-o. Bărbatul a încercat să fugă, însă a fost prins la scurt timp.

Cu lacrimi în ochi, el și-a recunoscut parțial fapta în fața judecătorilor. “Am vrut să o violez, dar eram atât de beat, încât nu știam ce fac. Băusem cel puțin zece beri și un pahar de whisky. Nu mai aveam nici un control asupra mea”, a declarat românul.

“Vreau să mă întorc la familia mea. Soția e bolnavă de inimă și avem două fete minore. Suntem oameni sărăci. Trăim într-o singură cameră, fără apă și curent”, a încercat el, să se scuze.

“Fata s-a alăturat nouă cu o sticlă de bere în mână. Ea m-a pupat la aeroport. Nu știam că are 13 ani. Ne-a spus că are 17. Am intrat peste ea în toaletă, fiindcă voiam sex. Nu aveam nici o intenție să o bat sau să o omor. Eu nu bat femeile. Ea a alunecat și s-a lovit cu capul de chiuvetă”, a mai spus acesta.

Procurorii îl acuză pe bărbat de tentativă de viol și vătămare corporală gravă. Joi ar fi urmat audierea minorei, însă aceasta nu dorește să ia parte la proces. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul român riscă până la 10 ani de închisoare. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră