Înfiorător! Un român a ucis doi pensionari, fiindcă nu l-au plătit pentru o partidă de sex oral

12 Dec 2016 | scris de Istvan Deak
Înfiorător! Un român a ucis doi pensionari, fiindcă nu l-au plătit pentru o partidă de sex oral

Crima a avut loc în toamna anului 2012. Românul fără adăpost s-a întâlnit într-un parc cu bărbatul de 66 de ani. Pensionarul l-a convins că îi dă bani și un loc de muncă dacă acceptă o partidă de sex oral. Românul și-a dat acordul, însă a fost păcălit.

“Nu sunt homosexual, dar nu există umilință mare mare decât să trăiești pe stradă. Pentru mine asta ar fi trebuit să fie salvarea mea, mi-a promis un loc de muncă, iar acesta m-ar fi păstrat în viață. Dar nu mi-a dat nici loc de muncă, nici bani. A început să râdă de mine și să mă jignească. M-a păcălit”, a acuzat românul, citat de 20min.ch

Situația a scăpat de sub control, iar într-un exces de furie, românul l-a sugrumat pe pensionar. Apoi s-a deplasat în locuința victimei și a început să caute după bunuri de valoare, când a fost surprins de soția acestuia.

DETALIILE ORIBILE ALE ACESTEI DUBLE CRIME, PE LARG, AICI.

“Eram încă extrem de furios, așa că am strangulat-o cu cureaua de la poșeta ei. Nu știu ce a fost cu mine, nu am fost eu însumi în acele momente”, recunoaște inculpatul.

Conform Neue Zurcher Zeitung, instanța l-a condamnat vineri seara pe român la 20 de ani de închisoare cu executare. 

“Fapta este de o gravitate ieșită din comun. Criminalul ar fi putut să se oprească în orice moment, dar faptele sale nu au fost premeditate și au fost comise sub influența alcoolului”, au motivat judecătorii decizia de a nu da curs solicitării procurorilor pentru pedeapsa de închisoare pe viață.

Alte stiri din Externe

Ultima oră