Record mondial! Un român a jefuit un magazin de bijuterii în 54 de secunde

04 Mai 2016 | scris de Istvan Deak
Record mondial! Un român a jefuit un magazin de bijuterii în 54 de secunde

Camerele de supraveghere i-au cronometrat. În 54 de secunde o singură persoană a reușit să sustraga bijuterii în valoare totală de 65.000 de euro. Apoi au fugit nestingheriți cu o mașină de teren.

Cei trei au fost prinși după câteva zile. Jefuitorul principal este Aurelian G., un bărbat de 29 de ani din România. Marți a fost adus în fața judecătorilor, pentru a răspunde pentru faptele sale.

“Când mă aflam în fata magazinului și ușa era deja deschisă, ceilalți doi mi-au spus să intru și să adun cât mai repede tot ce găsesc. Până atunci nu am știut că mergem să jefuim un magazin. Ceilalți doi îmi spuseseră că mergem să recuperăm niște bani de la un datornic”, spune Aurelian, citat de Bild.

„Nici nu prea îi cunoșteam pe ceilalți doi. Ne-am întâlnit într-un bar din Frankfurt. Bijuteriile strânse le-am vândut pentru 5800 de euro. Eu am primit doar 2800“, adaugă tânărul.

El este acuzat de jaf și aderare la grup infracțional. Sentința va fi anunțată la data de 24 mai. Fiind recidivist, cu un cazier bogat în România, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei în spatele gratiilor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră