Român, erou pe net! A sărit în apărarea unor femei musulmane în metroul din New York

17 Iun 2016 | scris de Istvan Deak
Român, erou pe net! A sărit în apărarea unor femei musulmane în metroul din New York

Se întâmpla imediat după atacul sângeros din Orlando și foarte probabil bărbatul se aștepta la susținerea pasagerilor din vagon. “Sunteți imigranți teroriști”, răsună primul strigăt al acestuia.

Atacul continuă. „Să vă întoarceți de unde ați venit!“. Acesta este momentul în care ceilalți pasageri rup tăcerea și îi solicită să le lase în pace pe cele două femei, dar atacatorul nu pare descurajat.

Conform Huffington Post, care citează un martor ocular, bărbatul lansează un nou atac: “Să plecați din țara asta și luați-vă bombele cu voi!”.

Este momentul în care apare în scenă bărbatul român. „Aici e New York City, orașul cu cea mai mare diversitate din lume. În New York noi ne apărăm reciproc și ne doare undeva de cum arată alții, pe cine iubesc și așa mai departe. A venit momentul să le lăsați în pace peste aceste doamne, Sir“, ar fi spus acesta.

În cele din urmă, bărbatul agresiv a coborât din tren. “În condițiile evenimentelor tragice recente este cu atât mai important să nu uităm că există atât de multă dragoste și lucruri pozitive”, a încheiat martorul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră