Putin: Rusia nu va avea comitete anticorupție, ca în estul Europei, create în scopul de a manipula politica internă

17 Mar 2017
Putin: Rusia nu va avea comitete anticorupție, ca în estul Europei, create în scopul de a manipula politica internă

Vladimir Putin a declarat, la o întrevedere cu Parchetul General, că Rusia nu intenționează crearea unor comitete anticorupție, similare cu cele existente în unele țările est-europene, al căror rol este acela de a manipula politica internă.

”Rusia, desigur, nu va permite niciodata să crearea unor comitete anticorupție, structuri deja existente în Europa de Est,” a declarat Vladimir Putin, potrivit agenției de presă Sputnik.

Putin a acuzat țările ce pretind intenționează să-și impună dominația politică asupra altor state, la nivel global, că au început implementarea practicii creării unor autorități paralele, sub forma unor comitete anticorupție, cu scopul de a manipula politica internă.

"În intenția de a apăra interesele cetățenilor, trebuie ca în lupta împotriva corupției să fim cât se poate de transparenți și să avem rezultate", a mai spus Putin la conferința cu Parchetul General din Rusia.

Bine, se poate sublinia că Putin nu are nevoie de crearea acestor comitete anticorupție pentru a manipula politica Rusiei pentru că are la îndemână alte mijloace, la fel de eficace...

Alte stiri din Externe

Ultima oră