Protestele din SUA schimbă lumea desenelor animate: celebrul Elmer Fudd renunță la pușcă

08 Iun 2020 | scris de A.A.
Protestele din SUA schimbă lumea desenelor animate: celebrul Elmer Fudd renunță la pușcă

Personajul de desene animate Elmer Fudd din seria ”Looney Tunes” va face o drastică schimbare în noile episoade ”Looney Tunes Cartoons”, precizează Fox News.

Designerii personajelor de desene animate au decis să elimine folosirea armelor ce ar putea avea un impact asupra copiilor, iar Fudd este nevoit să renunțe la celebra pușcă.

Producătorul executiv Peter Browngardt a declarat pentru The New York Times că se va renunța la folosirea oricăror timpuri de arme letale. ”Vom avea în continuare scene de violență, vom folosi explozibil și alte forme asemănătoare. Toate acestea fac parte din moștenirea lăsată de predecesori”.

Warner Bros. a lansat un teaser al noii serii în care îl prezintă pe Elmer echipat cu o coasă în încercarea de a-l captura pe Bugs Bunny.

Conform The Telegraph, reprezentanții industriei au declarat că aceste schimbări se impun în lumina ultimelor manifestații împotriva abuzului de arme de foc.

Browngardt a mai adăugat că personajele au suferit câteva modificări, iar unele dintre acestea ar apărea într-un format total diferit.

Alte stiri din Externe

Ultima oră