Plângere în justitiție pentru că l-a insultat pe...ucigașul de la Munchen!

04 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Plângere în justitiție pentru că l-a insultat pe...ucigașul de la Munchen!

Tânărul s-a împușcat în fața polițiștilor care încercau să-l anihileze. Dar o anumită scenă a rămas celebră, fiind difuzată de presa din întreaga lume: când ucigașul era încercuit de forțele de ordine pe acoperișul unei parcări, un bărbat care se afla în balconul locuinței sale, situată în apropiere, l-a insultat pe atacator și chiar a aruncat o sticlă de bere în direcția lui.

”Tocmai beam o bere când am auzit că se trage. Atunci am văzut tipul cu arma. Am încercat să-l nimeresc cu o sticlă de bere, dar n-am reușit. Am strigat la el și i-am zis că e complet nebun și că e un idiot”, a explicat Thomas Salbey pentru Bild.

Omul cu sticla i-a mai spus câteva cuvinte ”de bine” atacatorului, printre care și ”străin împuțit”, ceea ce probabil că a provocat replica ucigașului, cunoscută de toată lumea din înregistrarea video a momentului:”Sunt german!”.

Dar iată că vorbele aruncate de Sonboli fac acum obiectul unei plângeri pentru ”insultă”! Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Public din Munchen. Nu se știe totuși dacă Thomas Salbey va da socoteală în justiție pentru asta.

PUTEȚI URMĂRI ÎNREGISTRAREA VIDEO AICI.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră