O româncă şi fiul ei şi-au pierdut viaţa la Offenbach, în Germania

05 Mar 2018
O româncă şi fiul ei şi-au pierdut viaţa la Offenbach, în Germania

Un cumplit accident a șocat locuitorii de pe strada Johannes Mozart din orașul german Offenbach, landul Hessa.

Vineri, în jurul orei locale 17.00, un bărbat și-a găsit soția româncă de 46 de ani și fiul de 5 ani fără suflare în locuinta lor. A alertat imediat poliția, pompierii și salvarea. La sosirea medicilor, femeia era deja decedată.

Timp de 45 de minute s-a încercat resuscitarea băiatului, însă fără succes. Conform Bild, tatăl a mărturisit că la intrarea în locuință mirosea puternic a benzină. 

Se pare că din cauza frigului femeia a pornit un generator alimentat cu benzină. Anchetatorii au stabilit că cei doi s-au întoxicat cu monoxidul de carbon produs de acest generator. Ancheta va continua pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care a avut loc tragedia. 

Este al treilea caz cu victime omenești în decurs de câteva săptămâni. La începutul lui februare o familie compusă din patru persoane (sot-soție 29 de ani, doi copii 3-4 ani) au murit la Esslingen, intoxicați cu monoxid de carbon. La data de 2 martie a fost găsită o femeie de 79 de ani, decedată în baia propriei locuințe în Dusseldorf.

Sâmbătă seara au fost salvate nouă persoane dintr-o locuință din Hagen. O femeia a fost găsită leșinată în baie. Ea a ajuns la spital cu elicopterul.

Alte șase persoane, printre care trei copii, au ajuns la un alt spital din Dusseldorf. Două persoane au fost tratate la spitalul din Hagen.

Cei nouă au fost intoxicați cu monoxid de carbon de la o centrală pe gaz, însă anchetatorii încă nu putut elucida cauza, fiindcă centrala nu prezenta niciun fel de defecțiuni tehnice.

Alte stiri din Externe

Ultima oră