O luăm razna? Fotografia unui ou a doborât recordul de like-uri pe Instagram

14 Ian 2019 | scris de A.V.
O luăm razna? Fotografia unui ou a doborât recordul de like-uri pe Instagram

O fotografie cu un ou a doborât recordul de Like-uri primite de un mesaj publicat pe Instagram, depăşind performanţa anterioară în acest domeniu, stabilită anul trecut de Kylie Jenner, o vedetă a reţelelor de socializare.

Postată la 4 ianuarie, fotografia acelui ou a fost distribuită online de un cont creat special pentru această ocazie, intitulat world_record_egg.

"Haideţi să stabilim împreună un record mondial pentru cel mai mare număr de Like-uri pe Instagram. Să doborâm recordul mondial stabilit de Kylie Jenner (18 milioane de Like-uri)! Vom reuşi!", se afirmă în mesajul care însoţeşte fotografia, acesta fiind de altfel şi unicul mesaj publicat pe acel cont.

Luni, în jurul orei 14:30 GMT, imaginea primise 28,6 milioane de Like-uri, cu peste 10 milioane mai multe decât precedentul record pe Instagram, deţinut de mezina familiei Jenner. Semn că lumea nu are altceva mai bun de făcut decât să răspundă fără crâcnire la îndemnuri tembele pe rețelele de socializare.

Kylie Jenner primise 18,3 milioane de Like-uri cu un mesaj publicat pe 6 februarie 2018 prin care anunţa venirea pe lume a fiicei sale, Stormi. Măcar acela era un eveniment, un fapt, ceva ce ținea de viață, până la urmă.

Din 2010 până în 2017, conturile de pe Twitter care nu aveau o fotografie oficială primeau în mod automat imaginea unui ou ca fotografie de profil.

Însă managerii acestei reţele de socializare au decis să nu mai folosească fotografia în cauză, întrucât aceasta era asociată cu cultura trolilor online - internauţi care publică mesaje intenţionat provocatoare şi ofensatoare şi care îşi fixează adeseori ca ţintă un internaut pe care îl bombardează cu astfel de mesaje.

Contactat de AFP, proprietarul contului de pe Instagram, a cărui adresă electronică îl prezintă cu numele Eugene Egg, nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea reală, declarând doar că locuieşte la Londra, scrie agerpres.ro.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră