Mesaj xenofob pe nota de plată a unui restaurant: ”Nu dăm bacșiș imigranților”

24 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Mesaj xenofob pe nota de plată a unui restaurant: ”Nu dăm bacșiș imigranților”

Un caz revoltător a avut loc săptămâna trecută în statul american Virginia. Într-un restaurant din orașul Harrisonburg, o chelneriță a avut parte de o experiență traumatizantă.

În timp ce servea un cuplu, a observat că aceștia refuză să vorbească cu ea și preferă comunicarea prin semne când ea era de față. Și-a făcut datoria fără să pună la suflet. Până le-a adus nota de plată.

Cuplul achitase suma de 26 de dolari, dar nu i-a lăsat nici măcar un cent bacșiș. În schimb, au scris cu pixul pe nota de plată: “Nu dăm bacșiș imigranților”.

“Nu au vorbit deloc cu mine. M-au ignorat complet. Îmi făceau doar semne. Apoi a urmat acel mesaj pe nota de plată, fără să știe cine sunt de fapt, de unde provin și unde trăiesc”, a declarat chelnerița Sadie Elledge pentru postul local de televiziune WHSV.

Părinții tinerei provin din Mexic și Honduras, dar ea s-a născut în SUA și are cetățenia americană. “Astfel de lucruri mă fac un om mai puternic. Nu mă las doborâtă de așa ceva. Sunt un om bun și știu asta”, a adăugat tânăra.

Patronul localului este hotărât să nu mai lase vreodată cuplul în restaurant, până când cei doi nu își vor cere scuze public față de tânăra jignită.

Alte stiri din Externe

Ultima oră