MĂSURĂ EXTREMĂ. Zborurile între Turcia și SUA au fost interzise

18 Iul 2016 | scris de Istvan Deak
MĂSURĂ EXTREMĂ. Zborurile între Turcia și SUA au fost interzise


Federal Aviation Administration (FAA) a mai interzis companiilor americane să ofere zboruri care să aibă ca destinație aeroporturi din Turcia.
”FAA studiază situația din Turcia, în colaborare cu partenerii săi din Departamentul de Stat și din Departamentul Securității Interne, și va actualiza restricțiile în funcție de evoluția situației”, se arată în comunicatul FAA preluat de zamanfrance.fr.
Autoritățile americane au suspendat zborurile companiilor aeriene americane către Istanbul și Ankara și interzic toate zborurile provenind din Turcia CU SAU FĂRĂ escală, potrivit serviciilor diplomatice americane.
Ambasada SUA subliniază că securitatea pe aeroportul internațional Ataturk din Istanbul este diminuată considerabil după tentativa de lovitură de stat din Turcia de vineri seară, și a interzis tuturor funționarilor americani să îl utilizeze, scrie Le Figaro.
În afara companiilor americane care au suspendat zborurile, transportatorii europeni au reluat aproape toți planul de zbor către Istanbul și Ankara, scrie sursa citată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră