Imagini de la căsătoria lui Emmanuel Macron, date publicităţii de France 3 (VIDEO)

10 Mai 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Imagini de la căsătoria lui Emmanuel Macron, date publicităţii de France 3 (VIDEO)

Cu siguranţă, un cuplu neobişnuit. Ea are 24 de ani în plus faţă de el, iar întreg mapamondul consideră acest lucru ceva dubios. Cum aşa, să fie femeia cu 24 de ani mai mare decât bârbatul, şi nu invers? Ei bine, la ei se poate. În ciuda tuturor. În ciuda părinţilor lui, care au fost scandalizaţi, în ciuda soţului ei, înşelat, care evident că a fost scandalizat, în ciuda bârfelor, în ciuda celor care au plusat, acuzându-l pe el că este, de fapt, homosexual, şi îşi maschează relaţiile cu această căsătorie dincolo de limitele obişnuitului.

Vorbim despre Emmanuel Macron, bărbatul de 39 de ani care tocmai a fost ales preşedinte al Franţei, şi despre Brigitte Trogneux, soţia sa. Numele lor vor fi de acum înainte pe buzele tuturor, căci cei doi vor fi cuplul de la Elysee.

Căsătoria lor a avut loc la 20 octombrie 2007, la primăria din Touquet, când tânărul soţ se pregătea să îşi sărbătorească împlinirea a 30 de ani, iar Brigitte avea deja 54 de ani. Tânărul răspundea astfel promisiunii pe care şi-o făcuse lui însuşi, de a se căsători cu aleasa sa, promisiune pe care o făcuse încă de când avea 17 ani şi o cunoscuse pe Brigitte!

Postul de televiziune francez France 3 a difuzat un documentar despre traiectoria "stelei" numite Emmanuel Macron, în care au fost prezentate şi imagini de la căsătoria acestuia.

Sunt imagini de la practic întreaga ceremonie. De la trecerea prin faţa ofiţerului stării civile, până la "da"-ul rostit de cei doi îndrăgostiţi şi până la banchet. Brigitte Trogneux a purtat o rochie crem şi o vestă asortată. Părea foarte emoţionată.

Tânărul soţ a mulţumit tuturor invitaţilor şi membrilor familiilor pentru participare, potrivit imaginilor difuzate, pe care vi le prezentăm şi noi.

Alte stiri din Externe

Ultima oră