Guvernul american a cheltuit jumătate de milion de dolari pentru a-i studia pe homosexuali și experiențele lor sexuale!

21 Apr 2015
Guvernul american a cheltuit jumătate de milion de dolari pentru a-i studia pe homosexuali și experiențele lor sexuale!
Guvernul Statelor Unite este luat în vizor de presa internațională, după ce a alocat nu mai puțin de jumătate de milion de dolari pentru a studia îndeaproape "experiențele sexuale cu penetrare" ale tinerilor homosexuali. Potrivit Sputnik International, studiul a fost condus de experți ai Universității "John Hopkins" și finanțat de Institutul Național pentru Sănătate.
 
Cercetarea, realizată pe o perioadă de patru ani, a avut ca țintă înțelegerea gradului de satisfacere în timpul primei experiențe sexuale a bărbaților gay. 
 
Până în prezent, proiectul a primit 410,265 dolari, dar va continua să fie finanțat până în mai 2016. Ceea ce înseamnă că Guvernul american va cheltui jumătate de milion de dolari pentru a afla răspunsul la o întrebare fundamentală: Ajung bărbații homosexuali din cauza plăcerii produse de primul contact intim cu o persoană de același sex?
 
Studiul s-a focusat pe viața sexuală a bărbaților afro-americani și include interviuri cu 45 de indivizi.
 
"Se cunosc foarte puține lucruri despre ce înseamnă pentru un adolescent afro-american o experiență sexuală cu un alt bărbat și cum anume influențează această experiență traiectoria sexuală ulterioară a individului", se arată în studiul realizat de Universitatea "John Hopkins".
 
Sputinik International mai amintește de un al alt studiu bizar finanțat de guvernul SUA cu aproape un milion de dolari. Banii au fost cheltuiți cu mai mulți lei care au fost puși să meargă pe benzile de alergare. Rezultatul studiului a fost că leii "nu au capacitatea aerobă pentru un efort susținut". (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră