George Bush senior, afectat de pneumonie, transferat în terapie intensivă

18 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
George Bush senior, afectat de pneumonie, transferat în terapie intensivă

Fostul președinte american, George Herbert Walker Bush, spitalizat sâmbătă, suferă de o pneumonie și a fost transferat la terapie intensivă, a transmis, miercuri, secretarul său, precizând că starea sa este staționară, relatează Reuters.  

Fostul președinte are o problemă respiratorie acută cauzată de o pneumonie și va rămâne sub observație în secția de terapie intensivă, a precizat secretarul său.

Soția sa, Barbara Bush, a fost, de asemenea, internată miercuri în același spital din Houston (Texas), preventiv, deoarece prezenta semne de oboseală și tuse. 

George H.W. Bush, în vârstă de 92 de ani, a fost președintele Statelor Unite între 1989 și 1993. El este cel mai în vârstă ex-președinte american în viață. Fiul său, George W. Bush, a ocupat Casa Albă între 2001 și 2008.

George Bush tatăl folosește scaunul cu rotile de mai mulți ani și a fost spitalizat în două rânduri în 2014 pentru probleme respiratorii. În 2015, el și-a rupt o vertebră cervicală în urma unei căzături în casa familiei Bush din Maine.  

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră