Elevă româncă răpită din curtea școlii și obligată să se prostitueze în Germania

20 Ian 2016 | scris de Istvan Deak
Elevă româncă răpită din curtea școlii și obligată să se prostitueze în Germania

Șase săptămâni a durat martiriul ei. În decembrie 2013, Eugenia I. a fost ademenită într-o mașină de doi frați români, Liviu și Andrei M., de 24 și 29 de ani. Tânăra a fost deposedată de telefoane, bani și acte de identitate.

A fost dusă în Germania și închisă într-un apartament de trei camere din localitatea Eisenach, în apropriere de Fulda. Conform referatului procurorilor, citat de Osthessen-News, fata a fost violată în mod repetat de bărbatul de 24 de ani, bătută cu bestialitate, mușcată, sugrumată și obligată să se prostitueze.

Fiindcă a refuzat să mai mănânce, bărbatul de 29 de ani a filmat-o în timp ce era violată de fratele său și a amenințat-o că va trimite înregistrările familiei din România. “Nu mai opune rezistență. O să te înveți pe parcurs. Altfel te ardem cu țigara și te lovim cu ciocanul”, i-au strigat cei doi.

După cinci zile de sechestrare a fost dusă la un bordel din Eisenach. A lucrat cinci zile, însă a fost mutată în Bad Hersfeld, deoarecere proxeneții nu s-au înțeles cu proprietarul. Trebuia să satisfacă trei-patru clienți pe zi. Toți banii câștigați erau confiscați la finalul zilei.

Acolo a prins curaj și s-a destăinuit unei angajate. Aceasta i-a anunțat rudele din România. În ianuarie 2014, un cunoscut din România a venit după ea, s-a dat drept client și a reușit să o ducă acasă, punând capăt acestui infern.

Fata a depus plângere la poliția germană, însă nu mai știa numele bordelului și al orașului în care a fost plasată. Din acest motiv a durat aproape un an și jumătate până la prinderea fraților Liviu și Andrei M.

În vara lui 2015, cei doi au fost prinși și plasați în arest preventiv. Procurorii îi acuză de trafic de persoane, proxenetism și lipsire de libertate. Procesul fraților a debutat abia săptămâna trecută la Judecătoria Fulda.

Judecătorul Josef Richter i-a întrebat pe cei doi inculpați dacă nu doresc să își mărturisească faptele și să ajungă la un acord cu procurorii privind anii pe care urmează să îi petreacă în spatele gratiilor în schimbul unei depoziții complete.

Andrei își susține în continuare nevinovăția și refuză orice cooperare, în timp ce Liviu a solicitat un timp de gândire de o săptămână, pentru a discuta telefonic cu părinții săi și cei doi copii ai săi din România.

Instanţa a stabilit 16 termene de judecată în acest proces, următorul termen fiind fixat pentru data de 22 ianuarie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră