Înfiorător! Un elev român a ajuns proxenet în Germania

06 Sep 2016 | scris de Istvan Deak
Înfiorător! Un elev român a ajuns proxenet în Germania

La începutul anului 2014, inculpatul din România, pe atunci de 17 ani, a reușit să convingă o elevă de 16 ani, tot din Romania, să îl urmeze în localitatea Neu-Ulm. Aici fata a fost obligată să se prostitueze într-un bordel. El s-a ocupat și de falsificarea actelor, astfel încât să se piardă urma că este minoră, scrie Augsburger Allgemeine Zeitung.

Fata a reușit să fugă după câteva săptămâni și să depună plângere la poliție. Tânărul, care acum a împlinit deja vârsta majoratului, a fost reținut și este acuzat de trafic de persoane și exploatare sexuală.

În paralel, el este judecat și sub acuzația de tâlhărie și constituire de grup infracțional, fiind suspectat că a fost capul unei bande formate din alți trei minori români, două fete și un băiat, care a jefuit mai multe magazine din Neu-Ulm, Weissenhorn și Ulm.

În plus, procurorii îl acuză într-un caz și de vătămare corporală gravă. Judecătorul i-a condamnat pe cei doi băieți la doi ani și pe cele două fete la un an și opt luni de închisoare cu suspendare.

În fața instanței, ei au mărturisit că, în ultimul an, au dat mai multe spargeri în magazine nu doar în localitățile amintite, ci și în Friedberg, Riedlingen și Wertingen, fiind axați pe sustragerea de aparate electronice scumpe. Toate obiectele furate ajungeau într-un bordel din Neu-Ulm.

Aici a fost adusă și tânara de 16 ani și obligată să se prostitueze. Fiindcă fata se află în România și nu s-a prezentat la proces, judecătorul l-a achitat pe inculpatul acuzat de trafic de persoane și exploatare sexuală.

Alte stiri din Externe

Ultima oră