… şi o salată de cannabis, vă rog!

27 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
… şi o salată de cannabis, vă rog!
Ştirea week-endului meu: de cînd fumează marijuana on a daily basis, nişte mame din Beverly Hills admit că sînt mult mai calme şi mai creative cu copiii lor. 
 
“M-am săturat să mă simt vinovată pentru că fumez iarbă. Da! Fumez iarbă de cinci ori pe zi şi mă simt mult mai capabilă să fac faţă problemelor de zi cu zi. 
 
E ca şi cum aş lua Vallium! De ce aş lua Vallium cînd pot să fumez iarbă?”, a întrebat retoric doamna Thomas, în timp ce în mînă ţine o carte despre marijuana, destinată copiilor, intitulată “E doar o plantă!”. 
 
Oricine are copii ştie cît de solicitanţi sînt aceştia şi cum nervii, oricît de bine gestionaţi ar fi, tind s-o ia razna de cîteva ori pe zi. 
 
Doamna Thomas, împreună cu alte mame din vecintătate, s-a decis să fumeze marijuana de cînd a constatat că e mult mai veselă şi mai răbdătoare cu fiica ei de doi ani. Dacă n-o pupă şi dacă nu rîde de te face invidioasă că tu eşti o acritură! 
 
Şi iată un grup de mame vesele, adunate în jurul unei mese, relaxate şi cool down. Mai mult, doamna Thomas, un fel de capul răutăţilor din zonă, spune că are în intenţie să inventeze o salată cu cannabis. Asta pentru cînd nu fumează marijuana. 
 
Excelentă idee! Salată de cannabis…. Aşa ceva vrem şi noi!
 
De exemplu. La noi în casă nu e niciodată ordine. Ȋmi imaginez cît de calmă aş fi dacă n-aş călca pe jucării peste tot şi dacă nu m-aş enerva, de exemplu, acum, cînd o tonă de haine şi jucării a aterizat pe jos, în mijlocul sufrageriei. 
 
Aş lua un fum de marijuana şi aş reacţiona profesionist: “Hai să strîngem împreună”. Ȋn timp ce cîntăm “High, Live ‘n Dirty” a lui Jimi Hendrix. Aşa, ca să mai eliminăm din stress. 
 
De ce să te enervezi cînd poţi să nu te enervezi? 
 
Asta e foarte uşor de zis şi foarte greu de făcut. Clar, dac-ar fi să aleg unde să trăiesc, aş alege Beverly Hills şi le-aş căuta pe doamnele alea magice de acolo. 
 
M-aş oferi să spăl cannabisul pentru salată şi chiar m-aş băga să inventez un smoothie cu marijuana şi afine. Ceva deosebit.
 
Sincer, nu m-aş da în lături să iau o legătură de cannabis din piaţă, alături de una de pătrunjel. Aş îngriji-o ca pe ochii din cap. Aş toca-o fin şi aş presăra-o şi peste prăjituri! :)
 
Pe urmă, vorba reclamei, “să înceapă relaxarea!”
 
sursa foto: dailymail.co.uk
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră