Ai curaj să dormi într-o capsulă, la 122 de metri deasupra solului? (Video)

15 Iul 2015
Ai curaj să dormi într-o capsulă, la 122 de metri deasupra solului? (Video)
Călătorii aflaţi în căutarea adrenalinei pot experimenta oferta Skylodge, un trio format din capsule transparente, amplasate la 122 de metri deasupra solului, pe o stâncă aflată în Anzii peruani.

Stânca este situată în apropierea oraşului Cuzco, iar capsulele prinse pe ea au 24 de metri lungime şi 8 metri lăţime fiecare; sunt făcute din policarbonat şi aluminiu şi aparţin companiei de turism Natura Viva, din Peru.

Vederea din interiorul acestor capsule este spre spectaculoasa Vale Sacră, o regiune renumită pentru peisajul care taie respiraţia, pentru satele mici şi drumurile foarte periculoase.

Ca să ajungeţi într-una din aceste capsule şi să dormiţi măcar o noapte acolo trebuie să urcaţi pe o scară de oţel lungă de 122 de metri, care este prinsă, la rândul ei, în stâncărelatează totb.ro. Sau puteţi să vă “daţi drumul” pe un fir de oţel, zburând deasupra văii. Desigur, există şi un cost, în bani, al aventurii: aproximativ 300 de dolari pentru a privi Valea Sacră de la înălţimea capsulelor ce se aseamănă celor din filmele SF.

Imagini incredibile - aici 

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră