elefant.ro lansează proiectul ”Elefant Marketplace”

09 Apr 2020 | scris de A.A.
elefant.ro lansează proiectul ”Elefant Marketplace”

Elefant.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piața locală, administrat de compania Elefant Online, anunță lansarea soluției Elefant Marketplace, un instrument prin care companiile cu profil comercial se pot alătura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online și serviciile de logistică ale elefant.ro.

"“Proiectul Elefant Marketplace era deja în lucru, dar estimam o lansare către final de an. Am considerat însă că acum este prioritară conectarea celor două milioane de clienți ai noștri cu acele afaceri care suferă în această perioadă", explica Sergiu Chirca, CEO la elefant.ro.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea se va efectua momentan cu ajutorul firmelor mari de curierat din România. După încetarea stării de urgență, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate și din punctele de livrare elefant.ro, transmit reprezentanții Elefant.ro.

“Încercăm să oferim românilor cât mai multe posibilități de aprovizionare în această perioadă, dar și să venim cu o soluție pentru acele afaceri mici, preponderent offline, care nu își pot vinde produsele în această perioadă pentru că nu au avut timp sau suficiente resurse pentru a investi într-un canal de vânzare online. La elefant.ro avem deja toată infrastructura necesară pentru a-i ajuta”, spune Ion Sturza, Președinte al Consiliului de Administrație Elefant Online SA.

Alte stiri din Business

Ultima oră