S-a ajuns aici. DOBÂNDĂ ZERO. Vezi care bancă nu-ți mai dă nimic la un depozit pe o lună

21 Iul 2015
S-a ajuns aici. DOBÂNDĂ ZERO. Vezi care bancă nu-ți mai dă nimic la un depozit pe o lună
Dobânzile bancare au scăzut considerabil în ultima vreme. Era doar o chestiune de timp până se va ajunge la fundul sacului și începuseră deja bancurile românești despre cum vei pune bani în bancă și vei plăti să-i ții acolo. Ce urma? DOBANDA ZERO!

Dar nimeni nu credea că vei ajunge chiar aici. Și totuși, acesta este adevărul. Raiffeisen nu mai are în acest moment o dobândă pentru depozitele pe o lună. Teoretic, nu mai ai cum să faci depozite cu scandența pe o lună. Practic poți să ții banii în cont, dar dobânda este ZERO.

Conform calculatorului de pe Conso.ro, pentru persoane fizice, dobând aste zero daca îți ții banii la Raiffeisen timp de o lună. O altă bancă ce se apropie periculos de ZERO ABSOLUT este UniCredit Țiriac Bank, care oferă o dobândă de 0,10% pentru o lună. Cu alte cuvinte, la un depozit de 1.000 de lei, după o lună primești nu mai mult de 7 (șapte) bani. Evident că la aceste cifre nu am adăugat comisioanele de întreținere cont, cel de retragere numerar..etc

La polul opus se află TBI Bank, cu o dobândă de 2,65%, pentru același depozit de o lună, persoane fizice.Urmează în top Marfin Bank și Piraeus Bank, cu 2,25%. 

Alte stiri din Business

Ultima oră