O lume nebună! La numai 11 ani a fost violată, apoi a născut. Acum își dă în judecată mama pentru că i-a furat banii!

14 Sep 2015
O lume nebună! La numai 11 ani a fost violată, apoi a născut. Acum își dă în judecată mama pentru că i-a furat banii!
O femeie care a fost violată pe când avea 11 ani și la vârsta de 12 ani a dat naștere unui copil, își acuză acum mama că i-a cheltuit banii care urmau să compenseze brutalul act.

La numai 11 ani micuța Chantelle Jones a fost violată de către tatăl ei vitreg, Russel Tovey, informează Daily Mail. Inițial toți au crezut că micuța doar crește în greutate, iar când diagnosticul a fost pus, era deja prea târziu pentru avort. La 12 ani, ea a dat naștere unui copil și a devenit cea mai tânără mamă din istoria Regatului Unit al Marii Britanii. Drama ei însă nu s-a consumat aici. Ca urmare a actului sălbatic, ea a primt o sumă compensatorie – 15.000 de lire sterline. Cum Chantelle avea sub 18 ani, banii i-a încasat mama sa, urmân să-i primească după împlinirea vârstei de 21 de ani.
La 21 de ani – supriză! Mama sa i-a dat suma de 2.000 de lire, și nu 15.000, așa cum se aștepta. Banii au cheltuiti la o nuntă, după spusele lui Chantelle Jones.

“Mi-a distrus viata”, a spus Chantelle. “M-a tradat atunci, cand i-a luat apararea violatorului, m-a tradat si acum, cand mi-a luat banii care mi-au fost dati drept compensatie”.

Beverly Bale, mama fetiței, a pledat vinovată în procesul care i-a fost intentat in Gloucester și a recunoscut că a furat 13.000 de lire din banii de compensație, dar a motivat acest lucru prin faptul că a trebuit să își întrețină familia.
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră