VIDEO: Copilul născut cu jumătate de cap a spus primele cuvinte

10 Oct 2015
VIDEO: Copilul născut cu jumătate de cap a spus primele cuvinte
Bebeluşul cu jumătate de cap, născut în Florida şi care a supravieţuit miraculos, deşi nu i se dădea nici o şansă, a rostit primele cuvinte. "I love you!", sunt cuvintele- cadou pe care micuţul l-a oferit părinţilor săi la împlinirea unui an de viaţă, scrie tvnz.co.nz.

Lui Jaxon Buell, cunoscut şi ca Jaxon Puternicul, medicii i-au dat doar cîteva zile de trăit după ce s-a născut cu o afecţiune rară a tubului neural şi nu are o jumătate din craniu.

Până acum, băieţelul a sfidat toate pronosticurile sumbre şi a celebrat împlinirea vârstei de un an. Mii de oameni din întreaga lume i-a asaltat pe părinţii săi, Brittany şi Brandon, din Orlando, Florida, cu mesaje de susţinere.

Săptămâna trecută, copilul-miracol a spus "Hello!" fanilor săi, dar acum familia a postat pe Facebook un alt filmuleţ în care micuţul spune "I love you".



Citiţi mai multe ştiri din Bizar!

 
Jaxon says "Hello" to Germany to the kids that drew him pictures!!!! You can't see our shocked and happy expressions behind the camera, but we are super proud parents to be able to witness Jaxon speaking yet again!!! Such a brilliant little man!!! #JaxonStrong

Posted by Jaxon Strong on 2 Octombrie 2015

Alte stiri din Bizar

Ultima oră