VIDEO: Infractori români au jefuit o bunică de banii pentru cadoul nepotului

18 Sep 2015
VIDEO: Infractori români au jefuit o bunică de banii pentru cadoul nepotului
Trei membri ai unei familii de români au jefuit o bătrână în miezul zilei, folosindu-se de un copil. Incidentul, căruia i-a căzut victimă femeia de 75 de ani, a avut loc în Cardiff, Marea Britanie, scrie mirror.co.uk. 

Cei trei români au urmărit-o pe Rachelle Harris la bancă unde s-a dus să retragă 1250 de lire sterline, pentru a-i cumpăra nepotului său un cadou.  Cei trei români, Gabriel Ştefanescu, Florentina Baeram şi Violeta Ştefanescu au fost înregistraţi pe camerele de supraveghere cum puneau la cale furtul. 

Ei au fost prinşi şi condamnaţi la 20 de luni închisoare fiecare, iar banii au fost returnaţi bătrânei. "A fost un act crud, calculat, o infracţiune ruşinos de laşă în care aţi acţionat ca o echipă", a spus judecătorul David Aubrey .

Instanţa a vizionat caseta cu imaginile filmate în interiorul băncii în care apare Rachelle Harris stând la coadă. În spatele ei se află una dintre femeile care au jefuit-o, Violeta, care avea şi un copil în cărucior.

Avocaţii celor trei români au susţinut că aceştia au venit în Marea Britanie în luna martie ca să muncească şi că au furat pentru a-şi întreţine familia.  


Alte stiri din Bizar

Ultima oră