VIDEO: Politician, surprins când urina într-o ceaşcă de cafea!?!

08 Sep 2015
VIDEO: Politician, surprins când urina într-o ceaşcă de cafea!?!
Partidul Conservator din Canada a renunţat la un candidat la alegerile parlamentare după ce o înregistrare video îl arată urinând într-o ceaşcă de cafea. Incidentul a fost surprins în 2012, când candidatul, pe atunci instalator, fusese chemat în casa unei persoane să repare o chiuvetă, scrie cbc.ca.

Incidentul surprins pe camerele de supraveghere face parte dintr-o campanie a CBC care are ca scop demascarea meseriaşilor necinstiţi. Mare a fost surpriza celor care vizionau înregistrarea când pe imagini l-au identificat pe Jerry Bance, de trei ori candidat al conservatorilor canadieni. 

"Regret profund acțiunile mele din acea zi ", a declarat Bance . "Sunt mândru de munca mea și imaginile din acea zi nu reflectă cu adevărat cine sunt ca profesionist sau ca persoană", a mai spus el.

La câteva ore după ce a renunţat la Bance, Partidul Conservator și-a mai retras un alt candidat la parlamentare, Tim Dutaud, după ce pe YouTube a apărut un fimuleţ în care acesta face o farsă la telefon, dându-se bolnav mintal.


 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră