Un copil a decedat și altul e în stare critică după ce au mângâiat animale la zoo

17 Feb 2018 | scris de Istvan Deak
Un copil a decedat și altul e în stare critică după ce au mângâiat animale la zoo

Clipe de coșmar pentru cuplul Joe și Tiffany Maresh din statul american Minnesota. Fără să suspecteze ceva ieșit din comun, ei și-au dus cei doi copii la o grădină zoologică, unde li se permite copiilor să mângâie animalele.

După câteva zile, micuța Kade (3 ani) și fratele ei Kallan (5 ani) s-au ales cu infecții extrem de periculoase. Ei au ajuns la spital în urmă cu o săptămână, iar medicii au stabilit că este vorba despre o bacterie care provoacă sindromul hemolitic uremic, care poate duce la o blocare a rinichilor.

Duminica trecută, fetița de trei de ani a decedat, iar fratele ei se zbate încă între viață și moarte.

Infecția încă nu a pătruns în sistemul neurologic, în schimb i-a atacat ambii rinichi. Părinții au lansat un apel disperat pe internet în care solicită donații, pentru ca tratamentul băiatului să poată continua.

Conform Oe24, care citează ”Star Tribune”, conducerea grădinii zoologice nu a dorit să comenteze incidentul, invocând faptul că încă nu există dovezi certe că îmbolnăvirea celor doi are legătură directă cu vizita la zoo, însă de la începutul săptămânii s-au luat măsuri sporite de siguranță.

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră