Un bărbat a fost arestat fiindcă a urinat pe pasageri într-un avion

13 Sep 2015
Un bărbat a fost arestat fiindcă a urinat pe pasageri într-un avion
Scene incredibile într-un avion al companiei JetBlue, care se deplasa de la Anchorage la Portland, Oregon. Conform abcsnews, sâmbătă seara, Jeff Rubin, un cetățean american de 27 de ani, s-a trezit din somn cu 30 de minute înainte de aterizare și a început să urineze pe pasagerii din jurul său.

„După ce a dormit tot drumul, Rubin a început din senin să urineze în spațiul dintre scaunele din fața sa, stropându-i pe cei care stăteau acolo. Apoi și-a pierdut balansul, a căzut, dar a continuat să urineze pe pasagerii și bagajele din jurul său”, scrie sursa citată.

„Puțini au observat ce se întâmplase. Lumea nu țipa. Nici măcar eu nu am observat, până când nu a venit anunțul echipajului de zbor, că la aterizare vor urca polițiștii la bord”, susține unul dintre pasageri.

Ea povestește că au urmat scene amuzante, în care polițistul a început să întrebe pasagerii: „Cine a mai fost stropit cu urină?”.

Jeff Rubin a fost reținut de poliția americană și eliberat după cinci ore de audieri în care și-a mărturisit faptele. Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru ofensă și tulburarea liniștii publice. (I.D)

Alte stiri din Bizar

Ultima oră