Tragedie la plajă. Un tată și-a lăsat copilul să moară înecat, motivul este de-a dreptul DEMENT (VIDEO)

11 Aug 2015
Tragedie la plajă. Un tată și-a lăsat copilul să moară înecat, motivul este de-a dreptul DEMENT (VIDEO)
Tatăl unei fete de 20 de ani s-a uitat ca un idiot cum se îneacă fiica sa, apoi s-a bătut cu salvamarii care încercau s-o salveze, dintr-un motiv absolut dement. "Pe fata lui nu pune mâna orice mizerabil și preferă să moară decât să o atingă toți ciudații", este cauza care se arată în raportul poliției.

Lt. Col. Ahmed Burqibah, directorul adjunct al Departamentului de căutare și salvare din Dubai, a confirmat pentru presa locală că acest incident a avut loc și că este unul dintre momentele din viața lui pe care nu le va putea uita niciodată.

Potrivit lui Burqibah, este vorba despre o familie asiatică, venită cu copiii la plaja pentru picnic și distracție. "Copiii au intrat în apă să se bălăcească, iar la un moment dat, fata de 20 de ani a început să se înece și țipa după ajutor. Doi salvamari au fost pe plajă, și amândoi au luat-o la fugă spre apă pentru a ajuta fata. Erau acolo, ajungeau în câteva secunde. Cu toate acestea, un obstacol i-a împiedicat să ajungă la fată si s-o salveze. Acest obstacol a fost credința acestui om asiatic, acestui tată care a considerat că, în cazul în care salvatorii i-ar fi atins fiica, acest lucru ar aduce dezonoare familiei. L-a costat viața fiicei sale", povestește directorul.

"Tatăl era un bărbat înalt și puternic. A început să tragă de salvamari și să-i împiedice să intre în apă, apoi a devenit violent cu ei. El le-a spus și le-a repetat că preferă fiica sa să moară decât să fie atinsă de un ciudat. Această întârziere și lupta salvamarilor cu tatăl fetei costat-o viața. S-a înecat. A murit, din păcate, într-un moment când avea șanse de 99% de a trăi, mai ales că salvamarii au fost foarte de aproape de a o scoate din apă. Dar tatăl fetei s-a opus", spune Burqibah.

Tatăl fetei a fost ulterior arestat de Poliția din Dubai pentru împiedicarea echipei de salvare de la a-i salva vieții fiicei sale.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră