Statuia Maicii Domnului a început să sângereze. O comisie a Vaticanului a fost chemată să ateste "minunea"

28 Mai 2015
Statuia Maicii Domnului a început să sângereze. O comisie a Vaticanului a fost chemată să ateste
O presupusă dâră de sânge a pus pe jar presa internațională, după ce corespondentul de la Manila al ABS-CBN News a publicat o fotografie cu statuia Maicii Domnului. Potrivit acestuia, dar și localnicilor martori la eveniment, statuia a început să sângereze abundent din ochiul stâng după ce copilul unui localnic s-a uitat insistent, vreme de câteva minute, la statuia Maicii Domnului.

Fotografia, semnată de Angelo Andrade, ABS-CBN News, arată clar o urmă roșie sub ochiul statuii.  Și mai bizar, mâinile Maicii Domnului s-au desfăcut, ele fiind de obicei împreunate, în rugăciune. Administratorii bisericii au declarat și ei că evenimetul este unul ciudat, dar nu au dorit să se lanseze în declarații că urma roșiatică ar fi chiar sânge. Astfel, aceștia spun că au chemat o comisie de la Vatican pentru a autentifica "minunea" sau să constate alte cauze care ar fi dus la evenimentul respectiv. De la auzul veștii, la capela respectivă au început să vină un număr important de credincioși, dornici să vadă minunea.

Nu este primul caz de acest gen. Anul trecut, mai multe evenimente asemănătoare au avut loc în Brazilia, dar concluziile au fost că dârele de sânge erau doar urme de rugină de la cadrul metalic al statuii, care, în contact cu apa, au corodat și astfel a rezultat urma roșiatică. În ciuda acestor precedente, credincioșii sunt convinși că asistăm la o nouă minune, dar faptul că Maica Domnului plânge cu sânge nu prevestește nimic bun.


Alte stiri din Bizar

Ultima oră