Șoferul român dispărut la Munchen a fost găsit: Dumnezeu mi-a spus să plec pe jos în Elveția

21 Aug 2015
Șoferul român dispărut la Munchen a fost găsit: Dumnezeu mi-a spus să plec pe jos în Elveția
Au trecut 12 zile de la dispariția șoferului român Sergiu I (35 de ani), despre care mariustuca.ro a relatat zilele trecute. Ultima dată fusese văzut în cabina camionului său în parcarea unui depozit din Munchen. Aștepta ca mașina să fie încărcată și să pornească spre România.  

Familia și autoritățile începuseră să își piardă speranța că îl vor mai găsi în viață. Vestea că bărbatul a fost găsit și este în viață a venit abia joi dimineață.

El a fost localizat în Austria, în localitatea Ehrwald din regiunea Tirol. Conform televiziunii BR, bărbatul consumase mai multe produse într-o benzinărie, însă nu a avut bani să le plătească.

Reprezentantul benzinăriei a chemat imediat poliția. Nu mică le-a fost mirarea acestora când și-au dat seama că bărbatul este dat dispărut de mai bine de zece zile. Imediat au fost alertată Poliția din Munchen.

Luat la întrebări cu privire la motivele care l-au făcut să dispară atâta timp fără să dea un semn nimănui, bărbatul a oferit explicații halucinante.

“După o discuție cu Dumnezeu, El mi-a transmis să plec pe jos din Munchen în Elveția pentru a-i averiza pe puternicii acestei lumi asupra păcătelor lor”, a afirmat românul.

Auzind ce debitează șoferul român, reprezentantul benzinăriei a anunțat că renunță la vreo plângere împotriva sa și îi donează cafeaua și sendvișul consumate. (I.D)

Citiți aici povestea dispariției:

Șofer român, dispărut fără urmă de o săptămână în Munchen  

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră